Verlichting

Alle gebouwen en terreinen worden voorzien van een hiervoor specifieke verlichting. Naast effici√ęnte en functionele verlichting voor bedrijfsruimten kan dit ook sfeervolle verlichting zijn voor bijvoorbeeld theaters en caf√©-restaurants, of representatieve verlichting voor ontvangstruimten. Tevens kunnen er bijzondere eisen worden gesteld aan de functionaliteit zoals bij sportvelden of parkeerplaatsen. Installatie Experts kan voor u een adequaat lichtplan ontwerpen en realiseren. Wij beschikken over de kennis en faciliteiten om u met behulp van (3D) tekeningen een impressie te geven van het plan.

Voor gebouwen is het aanbrengen van noodverlichting veelal een vereiste waarvoor speciale eisen van toepassing zijn. Installatie Experts kan de juiste hoeveelheid en vorm van noodverlichting bepalen aan de hand van de geldende voorschriften.

Als installateur zijn wij vrij in de keuze van de verlichtingsarmaturen en zijn we niet merk gebonden. Dit houdt in dat we vrij zijn om de beste en gunstigste oplossing te kiezen waarbij naast de aanschafprijs ook rekening wordt gehouden met de exploitatiekosten (energie- en lampwisselkosten).