Nieuws scholen

Renovatie scholen gemeente Deventer:

 

In opdracht van de Bouwmeester Huisvestigingsadviseurs zijn 2 scholen, OBS de Sleutel in Schalkhaar en de Kleine Planeet in Deventer, voor de Gemeente Deventer gerenoveerd en aangepast.

OBS de Sleutel is een basisschool met Dalton onderwijs. De school is gebouwd in 1969 en is nu aangepast naar de huidige techniek en verlichting. Zo is de gehele verlichting vervangen door duurzame LED armaturen, zijn de lokalen voorzien van ventilatieboxen zodat deze voldoen aan de eisen van de frisse scholen, zijn de beveiligingsinstallaties vernieuwd en zijn er interne verbouwingen uitgevoerd. De school is na 50 jaar weer geschikt voor een nieuwe periode.

De Kleine Planeet is een basisschool volgens het Jenaplan onderwijs. Ook in deze school werden de installaties geheel aangepast aan de huidige eisen en wensen en werd bovendien een uitbreiding gerealiseerd.

De werkzaamheden zijn inmiddels opgeleverd. Installatie Experts verzorgde hiervoor alle elektrotechnische werkzaamheden.

De Es Hellendoorn:

In opdracht van Bouwbedrijf Timmermans werken we momenteel aan de renovatie van de basisschool de Es te Nijverdal. De Es is een Protestants Christelijke school welke is ontstaan uit een fusie tussen de scholen de Blenke en de Es.

Alle technische installaties, elektra, loodgieter, klimaat, beveiliging, water, sanitair en beveiliging worden hiervoor aangepast aan de huidige eisen en ook wordt de school inwendig verbouwd.

De oplevering zal binnenkort plaatsvinden zodat de kinderen in het nieuwe schooljaar weer naar een vertrouwd gebouw in een nieuwe jas kunnen.