Nieuwe opdrachten

Zorginstelling September:

Voor de zorginstelling September werken we momenteel aan een nieuwe vestiging in Nijverdal. September is een zorginstelling bestemd voor mensen met geheugenproblemen die niet meer zelfstandig kunnen wonen. In een gemeenschappelijk gebouw, in dit geval voor 20 personen, wordt optimale zorg verleend aan de bewoners. Zij hebben allen een eigen woon-, slaap- en badkamer.

Installatie Experts verzorgt hiervoor alle technische installaties in het gebouw in opdracht van Aan de Stegge Bouw en Werktuigbouw BV. De oplevering zal eind 2018 plaatsvinden.

 

Renovatie kerkgebouw Utrecht:

In opdracht van Redon Bouw realiseren wij momenteel de renovatie van een kerkgebouw voor de (L)atter (D)ay (Saint) kerk in Utrecht. Voor deze renovatie verzorgen wij alle technische installaties in de kerk.

Het kerkgebouw is een officieel erkend monument. De installaties moeten voldoen aan de hoge eisen van de huidige tijd, maar er wordt ook veel aandacht gevraagd voor het behoud van de uitstraling.

Retail Lidl supermarkt Leusden:

Installatie Experts heeft de opdracht ontvangen van Bouwbedrijf Mesu voor de aanleg van alle technische installaties in een nieuw te bouwen Lidl supermarkt te Leusden. Hiertoe behoren o.a. de klimaatinstallatie met warmtepomp, ventilatie en luchtbehandeling, elektrische installaties, riolering en waterleidingen.

De werkzaamheden zijn inmiddels gestart en worden eind oktober 2018 opgeleverd.

 

Overheid:

Installatie Experts heeft de opdracht ontvangen van ITR Projecten BV om samen met hen een groot kantoorgebouw met parkeergarage en andere ruimten op de Willem III kazerne te Apeldoorn te realiseren. Installatie Experts zal hiervoor alle elektrotechnische installaties te verzorgen. De werkzaamheden zullen medio 2019 worden opgeleverd.